Загрузка Мероприятия
Это мероприятие прошло.

Той, хто свідомо відкриває себе для сил Гнозису, які очищують і творять, та рішуче відкидає те, що противиться первісному Світлу — запускає тим самим абсолютно новий процес асиміляції. І якщо до цього процесу залучиться багато людей, то поле випромінювання Землі зміниться і засвідчить не лише про лиха людства, але також і про його натхненний Світлом духовний розвиток. Ті, хто свідомо живе в силі Гнозису, випромінюватимуть для всіх цей позитивний аспект, нову оновлюючу силу.

Той, хто спроможний побачити позитивну сторону всіх подій, що відбуваються, тобто те, яку цінність вони представляють для істоти Душі, зможе тим самим допомогти своїм ближнім швидше звільнитися від кайданів астральних тюремників і зможе повести їх до Світла. Не словесним відкиданням старого досягаємо ми позитивного результату, а конкретним знищенням смертних аспектів у своїй істоті, завдяки звільняючій, чистій дії. Тільки така дія приносить користь Душі.
Вже багато хто таким чином досягнув поворотної точки у своєму житті. І багато хто вже йде шляхом повернення Додому, до первісного Світла.

Бажаємо кожному справжнього Нового року. І дійсно Нового Життя.

Друзі, Живе Магнітне Тіло Гнозису, проявлене в сучасній Гностичній Школі як Вічність у часі, відкрите для кожного, хто бажає йти далі за покликом Серця — Шляхом відродження Душі:
усвідомлення – сприйняття – приєднання – реалізація.

Реєстрація