Загрузка Мероприятия
Это мероприятие прошло.

Запрошуємо 25 Листопада 2021 о 19:00 (Україна) приєднатися до участі в гностичному роздумі “АЛЬТЕРНАТИВНА ЕВОЛЮЦІЯ — ОСЬ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ”.

Людина покликана засівати поле Життя квітами Любові і Радості. Але зараз над світом гримить поєдинок Світла й Мороку, краси і потворності, — і доля світу залежить від кожного з нас.
Історія відзначила декілька спроб Єдності дати Людству Альтернативу. Найбільш сильні з них — місії Будди й Христа. Будда прямо закликав до виходу з володінь Мари, ілюзорного й деструктивного світу. Христос посіяв зерна Нового Світу у внутрішньому Космосі. Та володар цієї сфери моментально здійснив корективу. Ім’ям посланців зі Світу Свободи створені нові культи, релігії, ієрархії. Людям відведена роль виконавців та енергоджерела. Ми упродовж тисячоліть віддаємо йому психоенергію, індуковану з допомогою церков, соціальних об’єднань, світових воєн, походів, революційних потрясінь, масових епідемій.
При такій світовій ситуації тільки серце людське, в якому посіяний Атом Христа, несе в собі всі можливості для Преображення. Тільки воно в силі внести в еволюційний потік нові якості, які стануть вирішальним імпульсом для уздоровлення Світу і Життя.
Що ж таке Альтернативна Еволюція на ділі?…

Для отримання інформації для участі в онлайн-зустрічі (Zoom) вкажіть ваші контактні дані в формі реєстрації:

Реєстрація

 

Вхід вільний